SZKOLENIA

W BRANŻY SPOŻYWCZEJ

Od ponad 150 lat pomagamy dbać o bezpieczny świat.

W Polsce aktualnie świadczymy usługi dla ponad 3 500 Klientów.

Działamy w branży TIC (Testing, Inspection, Certification) oferując

dodatkowo bogatą ofertę szkoleń systemowych i biznesowych.

SZKOLENIA ON-LINE

I

E-LEARNING

SZKOLENIA ZAMKNIĘTE

SZKOLENIA STACJONARNE

Nasze szkolenia z zakresu Bezpieczeństwa Żywności  adresujemy do:

  • pracowników produkcji
  • pracowników Działu Zarządzania Jakością:
  • pełnomocników Systemu Zarządzania Jakością/Bezpieczeństwem Żywności,
  • auditorów wewnętrznych,
  • członków zespołu HACCP,
  • pracowników działu jakości,
  • właścicieli procesów i liderów procesów oraz
  • wszystkich osób zainteresowanych poszerzaniem wiedzy z zakresu bezpieczeństwa żywności.

 

Bezpieczeństwo żywności to nasza wspólna odpowiedzialność.

Pomożemy Ci zdobyć i utrzymać niezbędne kompetencje.

 

Nasi eksperci chętnie podzielą się wiedzą i doświadczeniem z zakresu:

BRC Food

BRC Packaging

IFS Food

IFS Broker

IFS Logistic

FSSC 22000

GMP+

GLOBAL GAP

RSPO

Dla wymienionych standardów proponujemy pakiet szkoleń kompetencyjnych:

  • z zakresu wymagań obowiązujących wersji norm i standardów wraz z modułami dodatkowymi, a także najbliższych zmian;
  • dający uprawnienia auditora wewnętrznego systemów i standardów bezpieczeństwa żywności;
  • umożliwiający weryfikację i doskonalenie zarówno personelu jak i funkcjonujących w firmach Systemów Bezpieczeństwa Żywności;
  • z zakresu kształtowania tzw. kompetencji miękkich personelu podległego i odpowiedzialnego za System Bezpieczeństwa Żywności.

Przekażemy Ci wiedzę dotyczącą kwestii, które często są źródłem wielu pytań i wątpliwości tj.:

  • Food Defence
  • Food Fraud
  • Kultury Bezpieczeństwa Żywności
  • Identyfikacji i Identyfikowalność
  • Nadzoru nad dostawcami i usługodawcami

A co poza tym? Tematy związane z szeroko rozumianym bezpieczeństwem żywności oraz kontrolą i utrzymaniem jakości. Np.:

  • Wycofanie i zwrot wyrobu z rynku. Zarządzanie sytuacjami kryzysowymi w przedsiębiorstwie”
  • Komunikacja z mediami w sytuacji kryzysowej w branży spożywczej.
  • Ocena i auditowanie dostawców dla branży spożywczej.
  • Audit wewnętrzny jako narzędzie do doskonalenia Systemu Bezpieczeństwa Żywności. Komunikacja wewnętrzna jako klucz do skuteczności auditów wewnętrznych.

Skontaktuj się z naszym Doradcą, który pomoże znaleźć najlepsze dla Ciebie szkolenie bądź program budujący Twoje kompetencje.

Zgody informacyjne

Opinie o naszych trenerach

„Przystępność przekazywanej wiedzy, fachowość prowadzącego, dobrze opowiedziane zagadnienia, super szkolenie”

Opinie o naszych trenerach

„Zakres przekazywanej wiedzy, podejście profesjonalne, szeroki zakres wiedzy wykładowej, dużo wskazówek i przykładów, super omawiane zagadnienia, super praca w grupie, rzetelne odpowiadanie na pytania”

Opinie o naszych trenerach

„Duża wiedza, doświadczenie trenera, elastyczność”

Opinie o naszych trenerach

„Materiały szkoleniowe, osoba prowadząca super, super prowadzenie szkolenia, przekazywanie wiedzy, prowadzenie w dobrej atmosferze, komunikatywność i sposób przedstawienia w elastyczny sposób, profesjonalizm”

Opinie o naszych trenerach

„Wiedza i zaangażowanie trenera, praktyczne podejście do wymagań, przykłady, wiedza prowadzącej, komunikacja”

Rozwijaj swoją wiedzę.

Buduj swoje kompetencje niezależnie od miejsca, w którym się znajdujesz.