FOOD SAFETY MANAGER
Manager Jakości w Branży Spożywczej – Food Safety Manager
Certyfikat FOOD SAFETY MANAGERA to uzyskanie i potwierdzenie kompetencji w zakresie Auditora Wewnętrznego wg IFS Food i BRC Global Standard, Pełnomocnika ds. Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności oraz Analityka Ryzyka. To oprócz nabycia wiedzy i uzyskanie uprawnień do przeprowadzania auditów wewnętrznych w organizacji oraz uzupełnienia wiedzy oraz doskonalenia kompetencji Pełnomocnika Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Zdrowotnym Żywności, potwierdzenie umiejętności przeprowadzania analizy ryzyka w organizacji.
Cykl Szkoleń kompetencyjnych:
(Każdy cykl posiada w sobie dokładniejsze informacje – kliknij na niego, aby dowiedzieć się więcej)
Istnieje możliwość skorzystania z pojedyńczego szkolenia!
Regulamin przystąpienia do Akademii Kompetencji TUV NORD/FOOD SAFETY MANAGER
